Den nye version af Submariner Date er ledsaget af en ny version af den 41 mm udaterede Submariner. Men mens det kun er Oystersteel med sort urskive og sort bezel, der fås som Aquatimer uden dato, fås 41 mm Submariner Date i syv konfigurationer, hvoraf de to er nye versioner af den moderne klassiker. Her er en kort oversigt over hele kollektionen: I Oystersteel er der to modeller med sort urskive, en med sort urskive og en med grøn urskive. I Oystersteel og gulguld er der to tofarvede referencer, en med blå urskive og bezel og en med sort urskive og bezel. Gul guld fås i to modeller, den ene med sort urskive og bezel og den anden med blå urskive og bezel. Endelig er der en hvidguldsæske med en sort urskive og blå bezel. I alle tilfælde er ringen af Cerachrome, markeret med PVD-guld- eller platinmarkeringer.

For alle syv modeller af Submariner Date får du den nye 41 mm urkasse med slankere kabelsko og en lidt bredere rem (for komfort og stabilitet på håndleddet, ifølge Rolex). Du får også kaliber 3235, som har en længere gangreserve på 70 timer og en proprietær Chronergy-egenskab, hvilket gør det til en stor forbedring i forhold til sine forgængere. Du replica watches kender måske dette urværk, da det er den samme 126600-kaliber som SeaDweller-modellen.

Den nye 41 mm Submariner Date erstatter fuldstændig den tidligere generation af Submariner Date-modellen, og de er tilgængelige hos autoriserede forhandlere. Priserne varierer fra 9.150 $ for den sort-sort guldmodel på Oystersteel til 39.650 $ for hvidguldsmodellen med en blå bezel.

Idéer

Hvis du vil have en fantastisk Submariner, har du nu et rigtig godt valg. Jeg har især altid været glad for Aquatimer med blå bagside, men jeg syntes, at den blå urskive var lidt for meget. På trods af urets vægt kan jeg godt lide det. Når det er sagt, kan Kermit blive en hotseller i kollektionen, men vent lidt for at se, hvad folk siger i kommentarerne, før du beslutter dig.

For Submariner-serien sammenlignet med SubmarinerDate-modellen synes jeg, at den er lidt forudindtaget. Det er bare det, at den helt sorte version ikke har en dato, mens de andre otte modeller er lidt komplicerede. Denne fremgangsmåde har eksisteret i et stykke tid, men den understreger, at de datoløse ubåde faktisk er rene ure, hvilket er et nik til Submariner’s tidlige ure og deres ubrugelige værktøjsurarv. Da Submariner Submariner i ædelmetal havde et datovindue og en cyklop,replica rolex watches var Submariner Date den mere praktiske løsning på skrivebordet. Mens nogle af Submariner’s funktioner er ændret, er andre uændret.

Mærke: Rolex

Model: Submariner

Reference: 126610 (stål), 126613 (stål og gult guld), 126618 (guld), 126619 (hvidguld)

Diameter: 41 mm

Case materiale: oyster stål, oyster stål og gul guld, gul guld, hvidguld, hvidguld

Urskivefarve: sort lak, blå solstråle

Indekser: lysende rund, rektangulær og trekantet lysstyrke

Vandtæthed: 300 m (1.000 ft)

Armbånd/armbånd: Oyster armbånd med Oyster foldespænde og Glidelock extension system

Bevægelse

Urværk: kaliber 3235

Funktioner: Timer, minutter, sekunder, dato

Gangreserve: 70 timer på

Form: automatisk

Frekvens: 4 Hz (28.800 vph)

Smykker: 31

Haute Horlogerie-certificering (COSC-certificering og Rolex-certificering)

Yderligere noter: kronograf energi Escapement; paramagnetisk pallet gaffel og Escapement hjul

Skriv et svar